Compymainen ratkaisu

8.12.2011 - 10:00 / compy.


Compy_2011_048_tekstit

Kategoria: Compy vastaan maailma.



3 vastausta - “Compymainen ratkaisu”

  1. Mikko Leinonen Kirjoittaa:

    Compyn kuono näyttää pienentyneen aiemmasta ja tasaantuneen tiettyyn kokoon. Tämän näkee mm ensimmäisessä kuvassa selvästi.
    TYKKÄÄN TÄSTÄ! ;D
    Minusta Compy on nyt aina nätin sopusuhtainen!

    Itse sisällöstä jäin miettimään, että kun Compy 2. kuvassa toteaa viehättyvänsä VAIN kissoista, niin mikä oikeastaan tekee Compystä homokoiran? Homoeläin (vastaan esimerkiksi homo sapiens, ihmishomo tai ihmisistä pitävä eläin eli lemmikkieläin) olisi sisällöltään selvästi lähempänä todellisuutta.
    Kenties tämän kysymyksen vuoksi jääkin 3. kuvan teksti kaikessa Compyisyydessäänkin mietityttämään: Miksi Compy julistaa olevansa kissoista viehättyvä homokoira eikä esimerkiksi keksi siihenkin täysin omanlaistaan kategoriaa? Ainakin näin jälkiviisaana voisi sellaisia väittää olevan varmasti keksittävissä.
    Joka tapauksessa tämä ilmaan jäävä kysymys heikentää ratkaisun pääideaa, joka on Compyn päätös luoda itselleen uusi kategoria. Näin pääideakin jää tavallaan vajaaksi.

    (Sillä eihän mikään estäisi kissoihin suuntautunutta homolemmikkiä käymästä Poikkeavien pullakahveilla, vai kuinka? No, jätän kysymyksen ilmaan.)

  2. Neo Kirjoittaa:

    Tyttökoira joka pitää tyttökissoista? :)

  3. compy Kirjoittaa:

    Niin, Compyn sukupuolta ei ole oikeastaan selvästi sanottu… Compy on hahmona lähes sukupuoleton, ja olennaisintahan on se, että Compy on koira. Sekä tästä käyden ilmi, että myös seksuaali-identiteetiltään jollain tavoin poikkeava koira. Mutta tyttökissoista Compy pitää, joten voisimme olettaa että hän on kuitenkin sukupuoleltaan tyttö, koska määrittelee itsensä homoseksuaaliksi? Tai sitten Compyn on tarve määritellä itsensä homoseksuaaliksi, koska tahtoo oman kategorian Setassa, eikä ole tajunnut että siellä on muitakin poikkeavia kuin ”homoja”. Voihan kissoista yleisesti viehättyvä koira olla poikkeava jo itsessään, olematta kuitenkaan homoseksuaali. Tätä voimme yhdessä pohtia, ehkä Compyn identiteetti selviää vähitellen – tai kenties ei koskaan. ;)

    Kiitos myös palautteesta liittyen Compyn konon kokoon. Se onkin taitolaji saada Compyn kuonosta aina yhtä nätti. :) Uudemmissa piirroksissani jälki on jo selvemmin yhtenäistä, mutta sitten kun tussaan jonkun vanhan aikaisemmin piirretyn idean, kuonon suhde voikin olla yllättäen poikkeava.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus