Ei joulua ilman perinteitä

13.12.2011 - 8:55 / compy.


Compy_2011_052_tekstit

Kategoria: Compy vastaan maailma.



4 vastausta - “Ei joulua ilman perinteitä”

  1. L Kirjoittaa:

    Olen kai yksinkertainen kun pelkkä ”loro” aiheutti totaalisen repeämisen xD

  2. compy Kirjoittaa:

    Heh heh, itse repeilin ”lorolle” jo sitä kirjoittaessani – eikös se ole nolointa kun nauraa omille vitseilleen? xD En kuitenkaan ota kunniaa ääniefektin keksimisestä, näkee sitä sanaa joskus muuallakin. Huvittavuus on aikalailla kiinni siitä, miten noita efektejä käyttää, milloin sana lisää tilanteen hauskuutta tai vitsin mehevyyttä. Tahtoisin oppia sellaista lisää.

  3. Mikko Leinonen Kirjoittaa:

    Tuli muuten koiria usein lorolle päästäneenä mieleen, että Compy lorottelee uroskoiramaisesti. Naaraskoirat nimittäin kyykistyvät, eli näyttäisi että Compy istuisi nätisti kuusenjalan reunalla ja vain jossain taustalla kuuluisi pieni lorina. Tuli vaan nyt mieleen.

  4. compy Kirjoittaa:

    Totta, olen tiedostanut asian. Compy tosiaan lorottaa uroskoiramaisesti, mutta se seikka tekee kuvasta helpommi käsitettävän ja joulukuusesta merkityksellisen olohuonekalusteen, kun sitä vasten voi lorottaa. Naaraathan eivät sellaista ylellisyyttä kuin kuusta oikeastaan edes tarvitse. ;) Mutta olen ajatellut, ettei tämäkään seikka välttämättä tee Compysta suoranaisesti uroskoiraa – sarjakuvan sankarihan voi olla ”äijämäinen narttu”. Eli Compy voi jopa vaikuttaa joidenkin silmissä olevan ”cool” käyttäytymällä poikamaisesti, ns. asennenaaras. Tai mahdollisesti Compy on edelleen sukupuoleton hahmo, vailla sukupuolesta johtuvia rajoittavia raja-aitoja.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus