Tilanne hyödyksi

15.03.2012 - 7:36 / compy.


Compy_2012_006_tekstit

Kategoria: Compy vastaan maailma.



2 vastausta - “Tilanne hyödyksi”

  1. L Kirjoittaa:

    Jaksan revetä tälle aina uudestaan ja uudestaan xD
    Ei tainnut treffiseura olla ihan Compyn makuun vaikka lävistyksiä löytyykin (mahtavasta hauiksesta puhumattakaan x). Toi vika ruutu on vain tosi toimiva just sen takia, että molemmista näkee heti, ettei ollut sokkotreffikumppani kummankaan makuun. Yritä siinä sitten olla kohtelias ja keksiä juteltavaa vaikka tekisi samantien mieli lähteä xD.

    Ja kiva kun olet alkanut käyttää tummennoksia sarjiksissa (siis noita harmaita alueita), tekee tyylistä jotenkin heti paljon luettavampaa.

  2. compy Kirjoittaa:

    Kiitos kauniista kommentistasi L! ^_^

    Mukavaa kuulla että viimeinen ruutu toimii niin mainiosti, että siitä näkee heti koko jutun ytimeen. Vaikeaahan sitä on yrittää enää treffeihin panostaa, jos jo ensivaikutelma on mennyt pieleen. Kumpikin sitten yrittää kohteliaisuudesta vain jatkaa. ;) Kiva myös saada palautetta harmaasävyjen lisäämisestä. Yritän kehittää tyyliäni pienillä lisäyksillä ja saada näin originaalin kuvan heräämään eloon. Omasta mielestänikin sarjikset näyttävät nyt paremmilta ja niitä on helpompi lukea. (Tekisi mieli nyt muokata kaikki sata edellistä strippiä samalla tavoin, mutta siihen tuhlautuisi aivan liikaa aikaa xD)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus