Näkemykset eivät kohtaa

23.03.2012 - 10:21 / compy.


Compy_2012_009_tekstit

Kategoria: Compy vastaan maailma.



4 vastausta - “Näkemykset eivät kohtaa”

  1. L Kirjoittaa:

    Jee, uutta matskua! ^_^ Aina ilahduttaa kun päivität blogiasi, sarjiksesi ovat kuin karkkipussi josta pitää päästä napsimaan herkkuja piristämään oloa :)

    Hauska idea tässä sarjiksessa, jaksoi taas piristää. Ehkä eniten huvittaa Compyn innostus mitä kummallisimpia asioita kohtaan, sehän testailee vaikka mitä xD.
    Jos ei taidekoulut siuta nappaa niin ryhdypä sinäkin tollaseksi dna-taiteilijaksi (alan jo miettiä mitä muita nesteitä toi taiteilija voisi ruiskia noihin tauluihinsa, yök).

  2. compy Kirjoittaa:

    Kiitos! ^_^ Minua ilahduttaa puolestaan kovasti saada kommenttia kuvistani, tämä oli oikein iloinen yllätys. <3 Vaikka tämä viikko ollut aika hullua tuon taitelun määrän suhteen, sain silti muutaman stripinkin väännettyä loppuviikon iloksi. Lisäsin myös tänään pari uutta kuvituskuvaa tuonne Kuvituksia-sivulle. ;)

    Compyn innostus kaiken kokeilemiseen on kadehdittavaa. :D Kyllä minunkin kokeilunhaluni tulevat vasta pitkälti perässä. Heh heh, niitä nesteitähän kehossa ja maailmassa riittää niin moneen lähtöön, että saisi aika vinkeitä ja yököttäviä tauluja jos sille linjalle lähtee. xD Mutta sellaista DNA-taidetta on tosiaan oikeastikin olemassa, teetetään tauluja vaikkapa oman sormenjäljen suurennoksesta. Voihan olla, että Suomen markkinat ovat vielä aika pienet – voisihan siitä aloittaa uuden muotivirtauksen. :D

  3. Jaana Kirjoittaa:

    Toi taitelija koira on onnistuneen näköinen, kun tuollainen ylimielinen ilme naamalla koko ajan ;) HIENO TAULU.

  4. compy Kirjoittaa:

    Heh, kiitti Jaana! ^_^ Tosi kivaa kun käyt kommentoimassa sarjiksiani, ja mukavaa kuulla mitkä jutut toimii. Compy sai nyt taidetta seinälleen – vaikkei ihan sellaista kuin lähti hakemaan. ;)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus