Jotain asioita ei voi välttää

25.03.2012 - 10:45 / compy.


Compy_2012_011_tekstit

Kategoria: Compy vastaan maailma.



2 vastausta - “Jotain asioita ei voi välttää”

  1. LE Kirjoittaa:

    Voi Compy parkaa xD. Tähän tilanteeseen voi varmasti jokainen samastua. Vaikka käy sääliksi Compya, niin silti tämä myös huvittaa. Kai Compyn ilmeet on vain niin osuvia ja koko tuo viimeinen ruutu on ihan älyttömän hyvä tunnelataukseltaan! Kaamea pitkänenäinen lääkärisetä sohii pelottavilla terävillä instrumenteilla ja suu on täynnä jotain sylki-imureita, yh x_x. Yritä siinä sitten viestittää, että sattuu ja pelottaa.

    Hah, yksityiskohtana pidän noista julisteista odotushuoneen seinällä xD. Just tollaset kaameat lääketieteelliset kaaviot on kyllä vihonviimesiä kuvia, joita haluaa katsella kun odottaa omaa vuoroaan.

    Ja kivasti taas käytät noita tummennoksia, tykkään tosi paljon tästä ”päivittyneestä” tyylistäsi!

  2. compy Kirjoittaa:

    Niin, kukapa ei olisi pelännyt hammaslääkärissä. ;) On aina mehukasta piirtää tilanne, joka on hyvin samastuttava, mutta samalla huvittava. Löytää se realismin koominen puoli. ^^ Viimeisen kuvan ilmeen löytäminen oli tässä stripissä yllättävän vaikeaa. Piirros muhi luonnosvaiheessa varmaan yli puoli vuotta, ennen kuin sain itseni motivoitua piirtämään sen loppuun. Jos ilme ei toimi, menee vitsikin pipariksi.

    Kiitos kauniista kehuistasi! ^_^ Antaa aina lisää intoa piirtää aktiivisesti ja kehittää tyyliä, kun saa palautetta mitkä asiat toimii ja että sarjakuvieni lukeminen piristää ja ilahduttaa. Pienet yksityiskohdat lisäävät tunnelmaa, niitä on kivaa piirtää, kunhan määrä on sopiva eivätkä vie liikaa huomiota muusta kuvasta. Vastaanottohuoneiden seinällä on aina kammottavia yksityiskohtakuvia, miksi kukaan haluaisi katsella sellaisia? :P

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus