Kalastelua

24.04.2012 - 9:47 / compy.


Compy_2012_017_tekstit

Kategoria: Compy vastaan maailma.



4 vastausta - “Kalastelua”

  1. Neo Kirjoittaa:

    Hämmentävä veto Compylta :P

  2. compy Kirjoittaa:

    Ehkä se on koiran luonteessa: kyky kerjätä ja näyttää söpöltä. ;) Suuressa ahdingossa ei tiedä mihin kaikkeen sitä kykeneekään.

  3. LE Kirjoittaa:

    Tälle muistan revenneeni jo aiemmin kun näytit tätä strippiä… Joskus sitä tuppaa unohtamaan, että Compy tosiaan on tyttö xD
    Vika ruutu on hauska paitsi Compyn yhtäkkiä tyttömäisen ulkonäön vuoksi, myös turvamiehen hämmennyksen vuoksi, hän ilmaisee ajatuskuplassaan varmasti monen lukijan ajatuksen juuri tuosta Compyn sukupuolettomuudesta. Compy on nokkela narttu :P

  4. compy Kirjoittaa:

    Niinpä, kyllä ”androgyyniyden” voi heittää pois siinä vaiheessa, kun tilanteesta pitää saada enemmän hyötyä irti muilla keinoin. ;) Sukupuolella ei monessakaan arkipäivän tilanteessa ole oikeasti merkitystä, eikä siis sarjakuvahahmonkaan tarvitsisi peilautua minkään erityisen sukupuoliroolin kautta. Siksi tykkään Compyn tyyppisistä hahmoista kovasti. Joissakin sarjakuvahahmoissa jopa tuppaa ärsyttämään liika sukupuolikäyttäytymisen alleviivaamien tai yleistäminen. Tällaiset jutut toimivatkin paremmin kivana mausteena ja tehokeinoina, varsinkin kun tuollainen käyttäytyminen ei ole hahmolle tyypillistä tai ennalta-arvattavaa.

    Kivaa kuulla että sarjakuva aiheuttaa hilpeyttä ja että viimeinen ruutu toimii niin hyvin, minusta tätä oli myös varsin hauskaa piirtää. Ei sitä joka stripissä saa Compylle taiteilla tuollaista ilmettä. ;)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus