Kertomus osa 4: Työelämään pyrkimässä

18.06.2012 - 21:02 / compy.




4 vastausta - “Kertomus osa 4: Työelämään pyrkimässä”

  1. Namae Kirjoittaa:

    Oi kun nää Compyn jutut on kivoja :3 Oon löytänyt jo monta samaistumisen arvoista :D

    Tänään tumblr:issa pyöriessä satuin löytämään tällaisen kuvan: http://25.media.tumblr.com/tumblr_lu74wkaFx71qi815bo1_500.jpg ja vaikka eläinten tarkka rotumääritelmä ei taida olla ihan oikein, tuli tuosta Compy ja Compyn tyttöystävä (jota olisi kiva nähdä enemmänkin!) mieleen :3

    T: Hanna aka se, jonka kanssa juttelit pitkään Turun amk:in pääsykokeissa pari viikkoa sitten ja joka vasta nyt pääsi kommentoimaan :D

  2. compy Kirjoittaa:

    Oh, kiitos kommentistasi Hanna! :D Mainiota että tulit lukemaan sarjiksiani ja ihanaa kuulla että myös tykkäsit. ^_^ Jäit kyllä mieleen pääsykoereissulta, oli niin hauskaa löytää samanhenkistä keskusteluseuraa, jonka kanssa odotteluaika vilahti aivan huomaamatta. ;)

    Heh, tuo kuva ”Compysta ja Compyn tyttöystävästä” on aivan mahtava! :D Mukavaa kuulla että Compyn seurustelujutut kiinnostaa jotakuta, tykkäisin piirtää sellaisia enemmänkin, mutta ajattelen toisinaan että ovatko sellaiset jutut lukijoista tylsiä. xD Toisaalta, ainahan sitä tulee piirrettyä juuri sitä mikä on mielessä, vasta jälkikäteen miettii, että onko niillä julkaisuarvoa ja kannattaisiko niitä jakaa tänne.

  3. Namae Kirjoittaa:

    Täytyy kyllä sanoa, että kävi ihan käsittämättömän hyvä tuuri, että satuin ryhtymään juttusille juuri siun kanssa; oli sen verran mukavat ja viihdyttävät keskustelut, että voisi ottaa joskus tosi mielellään uusiksi :D Turussa ei syksyllä valitettavasti nähdä (koska amk:it ei tykkää miusta), mutta Animeconiin jos ilmestyt niin ois oikein hupaisaa jutella :)

    Compyn ja Compyn tyttöystävän elämästä olisi tosi kiva lukea, vaikka vain ihan silloin tällöin (tai Compyn ihm…eh…eläinsuhteista yleensäkin :3). Tykkään tosin todella paljon siitä, miten Compyn tarina etenee teemoittain (seta-parisuhde-keräily-ero-työttömyys). Huomaa kyllä että laitat Compyyn aikaa :) Eikä kannata olla liian itsekriittinen! Joskus parhaat vitsit ja huomiot on juuri niissä stripeissä/tarinoissa, jotka jää pöytälaatikon pohjalle :D

  4. compy Kirjoittaa:

    Olen aivan samaa mieltä, kuinka usein sitä elämässä käy niin, että tapaa itselleen täysin tuntemattoman henkilön, heittäytyy juttusille ja huomaa viihtyvänsä keskustelussa tunnista toiseen? :D Myöskään minä en ole Turkuun menossa, ei amk halunnut minuakaan. Animecon on edelleen hieman auki, voi olla etten sinnekään tänä vuonna ehdi. Mutta jos ei siellä nähdä, toivon mukaan kuitenkin jossain tulevassa conissa tai tapahtumassa. ^_^ Tosi mielelläni juttelisin kanssasi uudelleen, eiköhän me vielä jossain ympyröissä törmätä kun on paljon yhteisiä mielenkiinnonkohteita. Ja täältä blogistahan minut aina löytää. ;)

    Kiitos kannustuksesta, ei se liika itsekriittisyyskään aina ole hyväksi. Minulle tuntuu kertyvän paljon ns. keskeneräisiä strippejä. Sellaisia, joissa on ajatusta, muttei tarpeeksi. Niiden työstäminen ikäänkuin loppuun asti jää usein kesken, kun siirryn jo seuraaviin ja helpommin työstettäviin ideoihin. ;) Tosi mukavaa kuulla että pidät teemoista ja että panostaminen sarjakuviin näkyy (sellaista on vaikeaa nähdä itse, kun katsoo vain parempien piirtäjien huippuhienoja taideteoksia xD). Minustakin on hauskaa kun voin piirtää samasta aihealueesta useamman, eivätkä kaikki stripit ole yksittäisiä – mutta pidän myös siitä ettei Compyn tarinassa ei ole jatkuvaa pitkää juonta jota olisi pakko noudattaa. Strippien piirtäminen antaa tarinankerronnallista vapautta. :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus