Kertomus osa 5: Rehellistä selontekoa

25.06.2012 - 12:18 / compy.




3 vastausta - “Kertomus osa 5: Rehellistä selontekoa”

  1. LE Kirjoittaa:

    Compy vaan on rehellinen, ei se ole sen vika, että muut arvostavat mielistelyä ja vilppiä enemmän xD
    Hyvin ajankohtaisia omassakin elämässä Compyn tämän hetkiset seikkailut… Toivottavasti Compylle käy vielä hyvin, ehkä saisi sitä kautta uskoa omaankin pärjäämiseen! :P

  2. compy Kirjoittaa:

    Heh, rehellisyyttä ei tosiaan aina arvosteta. xD En kyllä ymmärrä miksi, koska eikö juuri aitous olisi se hyvä tavaramerkki monessakin asiassa?

    Kyllä Compylle hyvin käy, aina tavalla tai toisella. :) Vaikkei työpaikkaa juuri sieltä löytäisi mistä hakee, eteen tarjoutuu myös yllättäviä tilaisuuksia ja onnenkantamoisia. Siihen uskon, sekä Compyn että yleensäkin elämän suhteen. :) Compyn osana tuntuu vain olevan samoilla ne suot ja ryteiköt läpikotaisin, toivottavasti monella muulla on helpompi tie. Onneksi Compy ei myöskään rämmi maailmassa yksin, hänellä on tyttöystävä sekä muita tärkeitä ystäviä, on aina joku jolle purkaa elämän happamuutta. ;)

  3. Neo Kirjoittaa:

    Tämä strippi tekisi kyllä mieli lähettää niille, jotka toistelevat mantramaisesti että on kestävyysvaje ja työuria tulee pidentää. Monikin tekisi kyllä mielellään pitkän työuran, jos olisi a) työpaikka b) sellaiset työolosuhteet, että pää ja kroppa kestävät.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus