Sietokyvyn rajat

6.01.2013 - 21:14 / compy.


Compy_2013_001_tekstit_c

Taas yksi mainio esimerkki tosielämästä – näin saa hyvin päivän kulumaan. :P

Kategoria: Compy vastaan yhteiskunta.



6 vastausta - “Sietokyvyn rajat”

  1. Risu Kirjoittaa:

    Tois kiva, värikäs päivää piristävä sarjis! Tuollaistahan se on. Ihmisen (ja koiran) elämä kuluu odotellessa erilaisia asioita. Esim. vaikka vuoronumeroita.

    Värit on vähän sekavat (Osa ehkä liian räikeitä vaaleaa taustaa vasten Ja tuo räikeen vihreä purppuran kanssa ei käy! XD.) Sori kun huomauttelen sulle tälläisia. Olen kauhea pilkunviilaaja. :/

  2. compy Kirjoittaa:

    Kiitti palautteesta! :D Hienoa että lopultakin joku uskaltaa väittää vastaan, hah hah. ;)

    Värisävyt on vaikea asia, on hankalaa sanoa kenekin koneesta että miltä lopputulos väreissä näyttää. Värisävyt kun ovat koneen näytön ajureista, näytöstä yms. kiinni (toisin kuin painetussa kuvassa). Itse pidän rohkeasta värien käytöstä, tykkään laittaa mielummin värejä jotka näkyvät kuin värejä jotka ovat maanläheisesti sopusoinnussa. Ken tykkää ja ken ei, mutta ainakin se on oma ratkaisuni. ;) Minusta vihreä toimii vastavärinä hyvin punaisten sävyjen kanssa, kuten pinkin, mutta taustan värit ovat paljon vaikeampia saada sointumaan toisiinsa tai kuvaan… Kelan jonotushuoneeseen tahdoin laittaa aika ankeat sävyt, heh heh. xD Saas nähdä jaksanko jatkossa piirtää väreissä, kun olen niin tottunut mustavalkoiseen maailmaani. Mutta kaikkea pitää kokeilla, etsiä ja löytää toimivia tai toimimattomia ratkaisuja. Siksihän sarjisblogia teen, täällä saan rehellistä palautetta ja uskallan kokeilla kaikenlaista vapaasti. :D

  3. LE Kirjoittaa:

    *palaa muistoissa viime syksyyn ja loputtomilta tuntuviin istuntoihin ties minkä viraston odotushuoneissa*
    Kiva kun jaksoit tällaisestakin aiheesta sarjiksen vääntää, Compyn kautta saa itsekin purettua yhteiskunta- sun muita angsteja ulos kun tulee sellainen tunne, että ”en ole onneksi ainoa, josta tuntuu tältä” xD.
    Itse en osaa sanoa väreistä mitään, minusta on kiva kun väritit koko sarjiksen. Vaikket jaksaisi/haluaisi sitä joka kerta tehdä, muutama värillinen ruutu tehosteena on tosi hyvä idea muutoin mustavalkoiseen sarjikseen!
    Toivottavasti Compy ei joudu jonottamaan postissa ”Tappara teki maalin!” -miehen kanssa seuraavaksi :P

  4. Namae Kirjoittaa:

    Ehdotan Compylle ratkaisuksi muuttamista (tai ainakin asioimisen siirtämistä) johonkin pikkukaupunkiin, jonka virastoissa ei aamuyhdeksän mummoryntäyksen jälkeen näy ristin sielua ;) Esim. Kitee voisi olla aika hyvä.

  5. Nynni Kirjoittaa:

    Lisää vaan voimakkaita värejä! Suomi on muutenki jo ihan tarpeeks harmaa paikka ;) Mainio pätkä! :) t. Värivamma-Anni

  6. compy Kirjoittaa:

    Oi kiitos! ^_^ Mukavaa saada kannustusta värien käyttöön, kun niin paljon teen mustavalkoista. Mutta jos pysyy aina ”mukavuusalueella” niin ei kai siitä mitään opikaan. ;)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus