Viimeinen ateria

12.02.2013 - 21:33 / compy.


Compy_2013_002_tekstit

Pahoittelen jälleen kerran viivästystä lukijani, vaikka pyhästi lupailin kahta sarjakuvaa kuussa. x_x (Turmiolliset tenttiviikot, vatsatauti ja muut koronkorkoiset tekosyyt mua auttakoot!) Tällä kertaa kokeilin piirtää originaalin isommassa koossa, mitäs raati sanoo tästä, onko parempaan vai huonompaan suuntaan? Jälki on terävämpää mutta laadusta tinkien, vai miten? ;) Hieman itseäni häiritsee tämä nettiin äärimmilleen pienennetty koko jossa yksityiskohdat katoavat… mutta toisaalta, tässä myös saa paremmin yksityiskohtia kuvaan kun on laajempi pinta-ala käytössä. Kunhan piirtäjä vain oppisi hyödyntämään sen oikeassa suhteessa… -.-’

Pidemmittä puheitta, älkää tehkö niin kuin Compy vaan pistelkää kommettia sarjikseni kehittämiseksi! Hymyä huuleen! ^_^

Kategoria: Compy vastaan maailma.



2 vastausta - “Viimeinen ateria”

  1. Neo Kirjoittaa:

    Hmm, näin ensivaikutelmana sanoisin, että en pidä tästä yhtä paljon kuin vanhasta tyylistä. Viivojen ohuus häiritsee. Mutta luulen, että minun pitää nähdä useampi strippi, ennen kuin pystyn kunnolla arvioimaan. Olisi hauska nähdä jokin sellainen strippi, jossa uusi tyyli pääsee oikein kunnolla oikeuksiinsa, eli paljon yksityiskohtia!

  2. compy Kirjoittaa:

    Kiitos kommentistasi! On arvokasta saada palautetta erityisesti kun kokeilen uusia juttuja, arvostan sitä todella. ^^ Pitää kokeilla tätä tapaa sitten jossain stripissä kun minulla on enemmän yksityiskohtia piirrettäväksi… tosin, myönnän että olen tosi laiska panostamaan niihin. xD Mutta nämä harvat kerrat nykyisin kun ehdin piirtää on mukavaa käyttää hyödyksi ja vähän haastaa itseä kokeilemaan uusia tapoja, jos sitä vaikka löytäisi sarjakuvaan jotain mikä toimii entistä paremmin. :) Toki voisin piirtää isompaa originaalia paksummalla tussilla, mutta olisiko siinä sitten eroa entiseen? :P Olisi aina helpoin tehdä tyylillä mihin on jo tottunut, mutta vain haastamalla itsensä voi kehittyä paremmaksi.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus