Compyn Seikkailut Huvipuistossa: osa 7

7.07.2013 - 22:41 / compy.


Compy_2013_012_tekstit

Kategoria: Compy vastaan työ.



3 vastausta - “Compyn Seikkailut Huvipuistossa: osa 7”

  1. Risu Kirjoittaa:

    Hahahaa! XD

    Nyt sieltä pitäs enää tulla sellaineen Angry Birds hahmo nyrkkeily hanskat kädessä pelastaamaan. :P

  2. LE Kirjoittaa:

    *reps Risun kommentille* xD Harmi ettei Angry birdseillä ole käsiä…

    Kesäsarjiksesi ovat ilo silmälle, tosi hyvä laatu ja kivat värit! Vaikka olen ehkä siviilissä antanut kritiikkiä tälle aihepiirille sattuneesta syystä *köh köh*, olet mielestäni tosi hyvin saanut kiteytettyä monta tärkeää pointtia mitä kuvitteellinen Särkänn… siis anonyymin huvipuiston maskotti voisi kesän aikana kokea. Siis hypoteettisesti puhuen, mistäpä minä mitään tiedän. :P Compylle aina sattuu ja tapahtuu, senpä takia hän on täysin oikea henkilö tämänkin tarinan kertomiseen.

  3. compy Kirjoittaa:

    Risu: Heh heh.. Muuten hyvä, mutta Angry Birdsitkään eivät taida pärjätä lapsille tosi-tilanteessa. Lapset ovat aina valmiita ampumaan niitä ritsalla päin lähintä seinää. :P

    LE: Kiitos kovasti kommentistasi, arvostan sitä todella! ^_^ Mukavaa kuulla että tarinani on mielestäsi laadukas ja värit sopivat siihen. (Tosin tänä aamuna luettuani Lauri ja Jaakko Ahosen Pikku Närhen, en kyllä millään tavoin voi sanoa työtäni laadukkaaksi, hah hah xD Mutta pisteet Närhelle, aivan loistavaa sarjakuvaa!) Compy on tosiaan aina valmis astumaan uuteen haasteeseen – meni syteen tai saveen, ja siksi Compyn kautta on helppo kertoa erilaisia tarinoita elävästä elämästä. Toiset tarinat kulkevat totuutta hipoen, toiset taas hatusta temmattuina juonenpätkinä. Mutta yhtä kaikki niissä on aina joku yhteys yhteiskuntaan jossa elämme. Myönnän, että välillä en voi käsittää ihmisiä. Siksi on Compy, ulkopuolinen tarkkailija, joka pohtii puolestamme mikä elämässä mättää.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus