Koira haaveilee

8.05.2012 - 9:35 / compy.


Compy_2012_021_tekstit

Kategoria: Compy vastaan kaverit.



8 vastausta - “Koira haaveilee”

  1. LE Kirjoittaa:

    Aaaws, tää on niin söpö! <3
    Voisin haluta tämän vaikka kehystettynä seinälle, on niin ihana ja lämminhenkinen. Toivottavasti L esiintyy taas pian, hehe :D

  2. compy Kirjoittaa:

    Kiitos kaunis! ^_^ Itse pidän eteenkin viimeisestä kuvasta, Compyn ilme ja asento onnistui vangitsemaan juuri sen tunnetilan jonka halusin välittää.

    (Sinä saisit kyllä minkä tahansa stripin kehystettynä seinälle, sen kun vain pyydät. ^^) L on tullut jäädäkseen, kuulemme hänestä jälleen pian. ;)

  3. Risu Kirjoittaa:

    Tämä sarjis on mun mielestä tosi jotenkin… ei ehkä romanttinen, mutta tuommoinen tosi kiva! <3

    L on tullut jäädäkseen, mutta entäpä sisaren pojat?!

  4. compy Kirjoittaa:

    Kiitos! ^^ Compyn elämästä on puuttunut romantiikkaa, vaikka selvästi jotain sellaistakin koira voisi kaipailla… Ehkei vielä tässä stripissä, mutta kenties tulevaisuudessa. Saas nähdä. ;)

    Heh. xD No, sisarenpojat eivät ole vielä tehneet kunnolla edes ensiesiintymistään – kuten ei Compyn isovelikään (jonka seikkailuista olen saanut jo muutaman fanisarjakuvakin). Pitäisi nekin saada joskus laitettua näkyville. ^.^ Niin, minun pitää selvästi jossain vaiheessa ottaa asiakseni esitellä koko Compyn suku, niin eiköhän heidänkin edesottamuksiaan voitaisi sarjakuvissa puida. :D

    (Ps. Itse en ole ehtinyt suunnitella Compyn sukulaisia lainkaan, ennen kuin joku aina keksii ne puolestani – aika kätevää. ^_^)

  5. Neo Kirjoittaa:

    Joo, ja sitten mukaan voisi tulla yksi Compyn pitkäaikainen ystävä. ;)

  6. compy Kirjoittaa:

    :D
    Aivan, ei pidä unohtaa häntä. ;)

  7. LE Kirjoittaa:

    Kannatan ehdottomasti edellä esitettyjä ideoita Compyn sukulaisten ja ystävien esiintymisestä sarjiksessa! xD
    Compy voisi lähteä vaikka sukukokoukseen joko yksinään tai L:n kanssa ja etukäteen jännittää, miten sukulaiset suhtautuu kun Compy on ottanut tatuoinnin, liittynyt setaan ja seurustelee sadisti-tiikerin kanssa xD. Lopulta sitten ne olisivatkin toinen toistaan erikoisemmat ja omalaatuisemmat sukulaiset, jotka aiheuttaisivat hämmennystä Compyssä eikä toisinpäin.

  8. compy Kirjoittaa:

    Hah hah! xD Kuulostaa hyvältä, tahdon ehdottomasti piirtämään Compyn matkaa sukukokoukseen! :D

    Kiitos kaunis kaikille teille ideoista ja hahmojen tarjoamisista sarjakuvaani varten, yritän kyllä piirtää kaikenlaista hauskaa mitä keksin, mutta olen myös aina valmis ottamaan tarjottuja ideoita ja ehdotuksia vastaan. Compyn sarjakuva ei syntyisi pelkästään omasta päästäni, kyllä siihen ovat alusta lähtien vaikuttaneet keskustelut ja kohtaamiset ystäväpiirini, sukulaisten sekä tuttavien kanssa – jopa heidän tietämättään. Arkipäivän tilanteissa löytyy valtavasti piilotettua komiikkaa, se on vain nähtävä sarjakuvan silmin ja kärjistettävä stripiksi, joka toivottavasti sekä ilahduttaa että puhuttelee lukijaa. Juoni tarvitsee hyvän idean – ja valmis strippi kaipaa lukijoita. Tämän sarjakuvan syntyminen on symbioosissa kaikkiin teihin jotka tätä luettekin. ;) *kiitos ja kumarrus*

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus